Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Od ove se godine (2019/20) kemija slusa zajedno s anatomijom cijeli drugi semestar pa mislim da ce vrijediti vecina stvari iz prvog posta.
 4. ne radi link, ima li neko da postavi?
 5. ne radi link, može li neko postaviti valjan link
 6. Last week
 7. 6banana

  Upis 2020.

  @tina0099 ja sam tamo printala fiziku u 24 lekcije pa vjerojatno imaju i kemiju. Ta kopiraona je cudo hahah. Sve za maturu sam tamo printala i sve su imali
 8. Kupujem Abbasovu imunologiju. Moze biti podcrtavana i fotokopirana 🙂
 9. 12.11.2019 Zarazne bolesti najlaše se šire ZRAKOM, vodom, direktnim kontaktom... Ako od 100 muskaraca tokom 2 mjeseca 10-orica obole od migrene, a od 100 zena tokom 4 mjeseca oboli 20, koliko je veci rizik kod zena nego muskaraca? (2) Izračunati osobe-godine: 100 uključenih pratite 4 godine, na početku druge godine umre 10 osoba, na početku treće ih umre još 20, a 40 novih uključite, na početku četvrte osobe umre jos 20 osoba, a 10 ih ispada iz istrazivanja. (380) 100 izloženih (80 bolesnih, 20 zdravih) i 100 neizloženih (20 bolesnih, 80 zdravih. Izračunajte RR (4) i AR (4/5) U populaciji od 100000 stanovnika, od čega je točno pola žena, 3700 osoba oboli od karcinoma dojke. Izračunajte incidenciju i izrazite ju na 1000 stanovnika. (74, nazivnik je 50000)
 10. Prodajem najnovije, nekorišteno 2.izdanje hitne medicine koja sadrži detaljan pregled hitnih stanja iz svih područja...autor: V.Gašparović i sur., Medicinska naklada, 2019. Kupljeno za 480kn, dajem za 400. Javiti se na tajana33grenko@gmail.com.
 11. Patologija 4, Ivan Damjanov, Sven Seiwerth, Stanko Jukić, Marin Nola Prvih 80. str podcrtano markerom, ostatak olovkom. 200 kn Šaljem tiskom.
 12. Pozdrav, ima li netko mozda skriptu Niko Zurak Medicinska etika u PDF formatu?
 13. Pozdrav svima, student sam medicine i svima vam želim puno sreće i uspjeha u akademskom životu
 14. Karla1301

  Farma

  Farmakologija
 15. tina0099

  Upis 2020.

  @6banana Znas li mozda printaju li u Žutoj kopiraoni i elementove prirucnike za državnu maturu npr. Kemija u 24 lekcije?
 16. Netko još uvijek prodaje 3. dio Platzera možda?? 

 17. Kupujem STRYER biokemiju original(ne fotokopiju )
 18. 6banana

  Upis 2020.

  Ljudi, onu knjižicu s pitanjima za prijemni nemojte kupovati u Medicinskoj nakladi i davati 100 kn. U Žutoj kopiraoni u Masarykovoj ju dobijete za 30 kn.
 19. Earlier
 20. Dobar dan, zanima me jeli sve original? I odakle saljete?
 21. Ja sam sada upisala 1. godinu pa mi prijemni i matura nisu tako daleke pa evo par savjeta koje ti mogu dati... inače bila sam 8. u ukupnom poretku na prijemnom, za prijemni sam se pripremala otprilike godinu tako da sam prošla svu moguću literaturu ako si mislila upisati na trinomu paket za medicinu koji počinje u studenom DEFINITIVNO upiši, ja sam išla i stvarno mi je jako jako puno pomoglo!! Samo jedan savjet za te pripreme: nemoj samo doći tamo jer moraš, nego uvijek poslije nastave ponovi to što ste radili, rješavaj zadaće (testove koje ti oni pošalju). Pripreme ti neće pomoći ako samo tamo dolaziš i niš više ne radiš doma. za bio, kem i fiz uči iz trinomove skripte za medicinu (posebno rješavaj zadatke sa prijašnjih prijemnih), treći razred biologije (čovjek) uči dodatno iz udžbenika biologija čovjeka profila (jako detaljan udžbenik, odličan za prijemni), fizika ako nešto nije jasno pogledaj u Paarovim udžbenicima, a kemija je meni bila dovoljna trinomova skripta i savjeti prof. Supine koja mi je držila kemiju na trinomu, također si kupi zbirku zadataka u medicinskoj nakladi sa zadacima sa prošlogodišnjih prijemnih super stranica na internetu za fiziku pogotovo je Khan academy, inače sam se jako mučila sa fizikom u srednjoj ali mi je ta stranica toliko pomogla da mi je fizika čak bila i najlakši dio prijemnog hahahaha oko matematike se nemoj brinuti previše, prepostavljam da i ove godine nosi samo 4% u ukupnom broju bodova, A razina je dovoljno lagana i da je samo želiš proći, ako ne ciljaš na 4 ili 5 moj savjet je da prođeš sve mature iz mat do prošle godine, malo izvježbaš zadatke iz gradiva koje ti baš uopće nejde i lako ćeš dobiti 2 najbolji savjet koji ti mogu dati je da počneš sa pripremama za prijemni što ranije možeš, napravi si plan koji dan ćeš što učiti, drži se tog plana i garantiran ti je prolaz
 22. Rok 4.11.2019. Ugl je bila baza, mozda 15 pitanja kojih nema, pohvatali smo: Argyl-robertsonova zjenica Gowersov znak Mijestena se lijeci reverzibilnim ili ireverzibilnim blokatorima Razlika izmedu centralnog i perifernog spontanog nistagmusa Pedunkularni nistagmus Gdje je najveca prevalencije MS u hrv? - gorski kotar -> cabar Sto su fascikulacije? Posljedica hipoglikemije, frenzellove naocale, hiperkineza, ostecenje gornjeg motoneurona i jos nes Razlika ppms i rrms Gsc gdje se koristi - kod kraniocerebralnih trauma, kod infarka miokarda i jos neke gluposti Treptanje oka bez poremecaja vida - fokalna distonija?
 23. ...pola knjige je podcrtano markerima, stoga prodajem za 80kn.
 24. Patologija. Damjanov, Seiwerth, Jukić, Nola. 4.izdanje, original knjiga, podcrtana olovkom ili bojicama...180 kn Patologija skripta (odlična!), ~300-350 str ., spiralni uvez, podcrtano niti pola...40kn Patologija atlas P1 i P2...svaki 50kn, ako uzmete oba 80kn Ako uzmete cijeli set, dajem za 250.
 25. Knjige crno bijele tvrdo uvezane nisam koristila KIRURGIJA Šoše - 200 Infekti - Novi - 200 pedijatrija - 200
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.