Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/03/2019 in all areas

 1. 1 point
  Ideja mog posta je bila da se skrene pažnja kako štampar nije najveći problem našeg faksa, koliko god svima bio mrzak. Prikazao sam i u brojkama to, evo još malo brojčica: od oko 1200 sati koliko je pretviđeno za 6.godinu, 320 otpada na štampar (tu sam uključio epidemiju, OZZ, Veliku, etiku, ekologiju i školsku). Čak i da sve to ukinete, opet nismo dobili puno, to je 12 tjedana nastave (ako ćemo biti pošteni, ni etika nije štamparovska). A vi si razmislite onda jel fkt andrija najveći krivac za sve loše na medicini. Osobno mislim da bi s rezanjem satinice trebalo krenuti od pretklinike.
 2. 1 point
  Mislim da je boljka svih predmeta sto je fokus na detaljima, rijetkim bolestima i pizdarijama. Crtanje aminokiselina ? Skrece li aretrija nakon 2cm ili 4 cm lijevo ili desno ? Fizika na 4.godini ? Interna-kolika je ucestalost hepatitisa B nakon transfuzije ? prastara knjiga iz TNZ-a ? Izdrkavanje raznih profesora sa svojim podrucjem interesa jer drugo ne poznaje ? I onda imas studente koji ne znaju sto je suma ,a sto stablo i gdje se suma uopce nalazi. A da ne spominjem kronicni manjak KVALITETNE prakse, a ne propedeutika gdje ni demos ne zna bas dobro, profesor ni ne zna da ti drzi nastavu i onda snađi se druže, a njemu/njome plaća ide.
 3. 1 point
  Jebo vas više štampar, na njega otpada manje od 10% ukupne satnice na medicini. Niti je cijela 6. štampar niti se najviše energije utroši na štampar na 6.godini. Mislim da se može svašta korisnog naučit na njemu ako se želi, jedino što bi ga malo rasporedio po godinama. Ono što želim poručiti je da štampar nije glavna boljka našeg fakulteta, koliko god smarao. Glavni problem ovog faksa je loša klinika, 4.godina još je i ok, al 5. je za kurac. Fali osnovnih praktičnih vještina, pretpostavljam da je to bila nit vodilja za uvođenje TLU-a, al eto, očito bi se trebalo poraditi na izvođenju te nastave (npr. TLU bi mogao biti platforma za sve vrste propedeutika i kliničkih vještina, ako to provodi kompetento osoblje). Pretkliniku bi se moglo komprimirat, po meni bi se dalo to stisnut u 2 godine uz određena rezanja i preslagivanja, a dosta toga bi se moglo pretvorit u izbornu nastavu. Nije ni staž bajan, al ipak te ufura u posao, bilo bi izvrsno da se inkorporira u zadnju godinu. Sretno s ikakvim promjenama :)
 4. 1 point
  Isti dokument, samo s više-manje označenim odgovorima. fizika baza rijesena.pdf
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.