Jump to content

vixpix

Administrators
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Excellent

About vixpix

 • Birthday September 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fixan problem s uploadom fileova većih od 128MiB, novi limit je 1024MiB. Za sve kojima je potreban upload veći od 1024 MiB po fileu, toplo preporučam da sadržaj razlome u više ZIP/RAR/GZip fileova te tako izvrše upload! Također, Perpetuum je od danas na Ngnixu umjesto Apachea. - U prilogu je test file ako kad za što bude trebalo. Posloženi su i faviconi za sve browsere. Sentinel imaš poruku vezano uz tagove. 1000mb
 2. vixpix

  Novi Perpetuum

  Uvijek ti je dostupna deafult bijela tema, na podnožju stranice pod "Themes"
 3. Tagovi u smislu? Osoba ili "kategorija"? Jesu, jer kad smo kopirali sa starog foruma kopiralo se sa formatiranjem, pa zato to sad tako izgleda. Posvetit ću se Wikiju kroz vikend da to bude okej i da namjestim autorima autore kaj si me zamolila još prije. Složeno da bude sortirano po Titleu.
 4. Zbog nekih negodovanja starog providera morali smo preseliti server negdje drugdje, zbog toga i ovako dugi period nedostupnosti foruma. Server se sada nalazi fizički bliže i ima bolji peering pa bi nam učitavanja i preuzimanja s istog trebala biti brža. Još jednom isprike zbog nedostupnosti foruma u jutarnjim satima.
 5. Mislim da nisi razumio moju poruku u potpunosti u kojoj logiku lakoće mature povezujem baš sa suprotnim, što je jasno vidljivo iz moje zadnje rečenice u kojoj nastavljam tražiti razlog tako niskih bodovnih pragova, koji su obzirom na lakšu maturu nego prošle godine trebali biti viši (što je slučaj na gotovo svim ostalim fakultetima, a obzirom da medicina ima dodatni izlučni test jedino se u njemu, nakon otklanjanja mature kao razloga, može tražiti krivica.) Ostalo nemam komentara. Nešto poput mature se može gledati samo kroz statistiku koja jasno pokazuje da su bodovni pragovi viši gotovo iz svih predmeta. Ili što bi večernji napisao: srednja ocjena je opet 3. 🙂 Pozdrav!
 6. Ono što znam od kolega koji su ove godine pokušali drugi put: i oni koji su bili ozbiljni, i oni koji su išli sa stavom "ako prođe" u smislu prebacivanja s nekog drugog fakulteta na medicinu - svi su upali. Također, mature mi se čine lakše nego generacija 2017./2018. (barem što se tiče mat, fiz, hrv, eng, kem). Valjda je onda generacija slabija ili je prijamni bio tolko teži.
 7. vixpix

  Novi Perpetuum

  Pošalji bilo kome od administratora ili moderatora. Hvala i pozdrav!
 8. vixpix

  Šalju li se poruke?

  Direktni odgovor od developera forum softwarea (Invisiona): It's a feature, not a bug. Također, ne postoji način za isključivanjem istog, premda ih pokušavam nagovoriti da u sljedeći update uključe i tu mogućnost. Do onda će to morati ovako izgledati, nije do nas. Uz to, riješit ćemo stvar s logotipom koju si nam napisao, danas - sutra tokom dana. Osobno nisam imao tog znanja, ali zato ste vi doktori tu da me naučite (knowledge is power meme).
 9. vixpix

  Novi Perpetuum

  Indeksiranje je na tražilicama trenutno isključeno jer je u nekoj od uploadanih datoteka Google našao neki malware pa će se u sljedećih 72 sata možda desiti da korisnici Chromea dobe onu crvenu obavijest da perpetuum-lab nije siguran. Preuzimam trenutno cijeli root folder da vidim u čemu je problem jer ClaimAV nije našao ništa. Inače će se perpetuumu moći pristupiti putem Googlea, Binga i ostaih tražilica, ali način na koji one funkcioniraju će uvjetovati vrijeme potrebno da s forumom dođemo do vrha. Pozdrav.
 10. vixpix

  Šalju li se poruke?

  😅☺️ Provjerit ću što se događa s tim.
 11. vixpix

  Šalju li se poruke?

  Pozdrav Tvrtko, dobili smo tvoju poruku, no taj tipfeler je namjeran. Što se poruka tiče, možeš li priložiti screenshot ovog errora? Hvala na poruci i ugodno korištenje foruma!
 12. vixpix

  Navigacija

  Ma probat ćemo ju složit jednom kad dođe logo da radi. Do 8 ili 9. bi trebao taj dio bit gotov.
 13. vixpix

  Navigacija

  Ma do te nove teme je, malo je buggovita. Ostavit ćemo na defaultnoj za sad. Činjenica da je ovaj header u postavkama bio plav, a tebi je na screenshotu bijel govori dovoljno o slomljenosti te teme haha.
 14. Changelog: 08.08.2018.: Limit poslanih mailova podignut kako bi se omogućile nove registracije. Vraćena je deafult tema IPB foruma jer je dolazilo do previše collisiona u staroj što je rezultiralo manjkavoj funkcionalnosti. UPDATE 18:30 Svim računima poslani su novi mailovi za aktivaciju računa pa ponovne registracije nisu potrebne. Imamo nekoliko manjih izmjena deafult teme. Započeli smo raditi na prijevodu IPBa 4.3.4 na hrvatski jezik. 09.08.2018.: Složili smo novi logo i došli na drugu od 525 strana pojmova za prijevod UI-a foruma na hrvatski.
 15. Rezerviram temu za probleme tehničke prirode, obavijesti i sve povezano s tim. Kao što vidite, forum je još uvijek u fazi izrade što znači da su mogući problemi na svakodnevnoj bazi. Cilj je spremno uć u novu akademsku 2018./2019., ali zbog različitih potreba forum će biti otvoren za sve kroz cijeli proces izrade. Par korisnika obavijestilo nas je da im ne dolazi mail za aktivaciju računa. 08.08.2018 smo riješili taj problem te pozivam sve koji su imali problem da pokušaju ponovno uz obaveznu provjeru spam pretinca na njihovom mailu. Također, kroz sljedećih par dana raditi će se na izgledu samog foruma što podrazumijeva izmjenu HTML i CSS kodova odgovornih za funkcionalnost i sam izgled foruma pa ukoliko na trenutak dođe do nekakvih anomalija na forumu, pozivam vas da se na forum vratite 10ak minuta kasnije. Također, ukoliko postoji bilo kakav problem koji do sad nije evidentiran u ovoj temi, molim vas da se javite administratorima kroz "Contact us" formu. Lijep pozdrav svima i budite dobri!
×

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.