Jump to content

weeky

Administrators
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

weeky last won the day on March 10

weeky had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

About weeky

 • Birthday September 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.youtube.com/watch?v=v5FrFjHcirA

  25 min. Tvoja poruka je primljena i odobrena 😅!
   

 2. ODRŽAVANJE Forum će s noći 23/09/2019. na 24/09/2019. biti nedostupan svim korisnicima. Prošlo je gotovo godinu dana od kako smo na istoj konfiguraciji pa je vrijeme za napraviti "generalku", što zbog toga što je operativni sustav doživio EOL još u petom mjesecu ove godine, što zbog toga što su sva dosadašnja ažuriranja rađena bez prekida u radu. Preporučam svima da prije toga preuzmu građu koju će tu večer ili tog jutra proučavati. Do tada svima vama koji još uvijek rješavate jesenske ispite - sretno, a drugim Perpetuumovcima ugodan odmor i vesele pripreme za novu akademsku godinu!
 3. Dubin_EKG.pdf I dalje je na serveru, al hash joj nije bio odgovarajuć. Uživajte!
 4. LargeTestFile @diazepamium trebalo bi radit
 5. weeky

  Matura i prijamni

  Puno sreće, kako postoji odgovarajuća tema za ovakvu vrstu pitanja i tvoj post u njoj ovu ću zaključati. Sve najbolje.
 6. OCR izdanje za @Dr.Ago STANIC�NA I MOLEKULARNA IMUNOLOGIJA 2018..pdf
 7. Postoji dakako... Cooper - Stanica, 5. izdanje - OCR.pdf
 8. Bit će ti oprošteno ako pridodaš koji post na Wiki ?
 9. Uvijek ti je dostupna deafult bijela tema, na podnožju stranice pod "Themes"
 10. Mislim da nisi razumio moju poruku u potpunosti u kojoj logiku lakoće mature povezujem baš sa suprotnim, što je jasno vidljivo iz moje zadnje rečenice u kojoj nastavljam tražiti razlog tako niskih bodovnih pragova, koji su obzirom na lakšu maturu nego prošle godine trebali biti viši (što je slučaj na gotovo svim ostalim fakultetima, a obzirom da medicina ima dodatni izlučni test jedino se u njemu, nakon otklanjanja mature kao razloga, može tražiti krivica.) Ostalo nemam komentara. Nešto poput mature se može gledati samo kroz statistiku koja jasno pokazuje da su bodovni pragovi viši gotovo iz svih predmeta. Ili što bi večernji napisao: srednja ocjena je opet 3. ? Pozdrav!
 11. Ono što znam od kolega koji su ove godine pokušali drugi put: i oni koji su bili ozbiljni, i oni koji su išli sa stavom "ako prođe" u smislu prebacivanja s nekog drugog fakulteta na medicinu - svi su upali. Također, mature mi se čine lakše nego generacija 2017./2018. (barem što se tiče mat, fiz, hrv, eng, kem). Valjda je onda generacija slabija ili je prijamni bio tolko teži.
 12. Pošalji bilo kome od administratora ili moderatora. Hvala i pozdrav!
 13. Direktni odgovor od developera forum softwarea (Invisiona): It's a feature, not a bug. Također, ne postoji način za isključivanjem istog, premda ih pokušavam nagovoriti da u sljedeći update uključe i tu mogućnost. Do onda će to morati ovako izgledati, nije do nas. Uz to, riješit ćemo stvar s logotipom koju si nam napisao, danas - sutra tokom dana. Osobno nisam imao tog znanja, ali zato ste vi doktori tu da me naučite (knowledge is power meme).
 14. Indeksiranje je na tražilicama trenutno isključeno jer je u nekoj od uploadanih datoteka Google našao neki malware pa će se u sljedećih 72 sata možda desiti da korisnici Chromea dobe onu crvenu obavijest da perpetuum-lab nije siguran. Preuzimam trenutno cijeli root folder da vidim u čemu je problem jer ClaimAV nije našao ništa. Inače će se perpetuumu moći pristupiti putem Googlea, Binga i ostaih tražilica, ali način na koji one funkcioniraju će uvjetovati vrijeme potrebno da s forumom dođemo do vrha. Pozdrav.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.