Jump to content

teic123

Members +
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Bok...jel zna netko kako ide i koliko je tesko prebaciti se sa stomatologije split na zagreb...hvala😊
 2. Evo da ja prva...haha...htjela bi upisat stomatologiju u zagrebu i znam da su izborni vazni i da nose puno bodova..pa ako iko ima savjet kako ucit fiziku i kako shvatit zadatke neka se pliz jave..meni nikako ne ide
 3. Evo....posto vidim (ili ne mogu naci...haha) nikakve informacije ili savjete sto se tice stomatologije ili upisa....otvorila sam ovu temu tako da ako itko ima ikakav savjet ili pitanja sto se tice upisa, mature, prijamnih ispita neka se sloodno javi :)))))
 4. Ima li tko neki savjet iz cega je najbolje dobro skuzit fiziku i kemiju...mozda neki udzbenik ili sta je vama pomoglo?
 5. hej ljudi imali netko mozda kakve savjete iz cega je najbolje ucit kem fiz i bio za maturu, ili neke skripte viska...pls stvarno trebam pomoc? moze i u inbox..lakse mi je pratit..haha
 6. neznam hoce li se vratit prijasnja grupa, al evo ja je zapocinjem, ako ima nekog od prije bas me zanima jel ste upali i gdje??
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.