Jump to content

xyxy

Members +
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

xyxy last won the day on November 9 2018

xyxy had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prodajem kopiranu knjigu iz infektologije s tvrdim uvezom, podcrtavane markerom samo neke lekcije. Knjiga je dobra za polaganje ispita bez obzira na novo izdanje. Cijena knjige 80 kn. Cijena skripte 20 kn- puno je podcrtavana markerima.
 2. Prodajem original knjigu iz histologije, minimalno podcrtavana markerom. Cijena 200 kn.
 3. Ispit se zajednicki rjesava,nema problema s tim.
 4. Buduci da nigdje nije navedeno koji su izborni dobri za odabir na 4. godini. Znam samo da izborni GDJE JE GRANICA IZMEĐU EMBRIOGENEZE I KANCEROGENEZE ne odaberete ni ako vam godina ovisi o tome. Ovo je misljenje svih polaznika ove kalvarije. Izborni traje po 3-3 ipo sata i nema nikakvog smisla, pa ni za one najambicioznije. P.S. Pametno birajte izborni,ucite na nasim greskama ?
 5. IZBORNI PREDMETI-OBAVEZNO POGLEDATI- Izborni GDJE JE GRANICA IZMEĐU EMBRIOGENEZE I KANCEROGENEZE je teska katastrofa, isvaki puta traje 3-3 ipo sata i za ispit postoji SKRIPTA. Taj dan kada je izborni provedete od 8 do 19h na faksu. Saljite pismo dekanu,ministru, predsjednici neka se ovo ukine. Sretno u odabiru izbornog ??
 6. xyxy

  .

  .
 7. xyxy

  .

  .
 8. Prodajem udžbenik iz histologije korišten godinu dana i uredno podcrtan. Cijena je 200 kn.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.