Jump to content

Laurus

Members +
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Laurus last won the day on November 7 2018

Laurus had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ga isprintala Ne da mi se vise keša davat za knjige koje se bojim podcrtavat hihi
 2. "It's a beautiful day to save lives." Taj qoute mi je pao na pamet kad sam skužila da sam zaboravila napisat koju pametnu o pripremama koje su mi spasile život. Ugl, u srednjoj sam preživjela 4 godine fizike i kemije (nastava kao da ju nismo ni imali, profesor doslovce NIJE PRIČAO, a nije bio nijem, nego mu se činila bolja metoda prepisivanje biranih rečenica iz Laborovog udžbenika: automatski znaš da ne može završit dobro, čim je Labor involved hihi). Unatoč činjenici da je ostatak generacije ležerno rješavao svoj test tako što su si angažirali nekog iz mioca i pola testa se dopisivali na wappu, a ja sam svaki riješila sama (45 minuta za 5 zadataka koji su lakši nego bilo koji s prijemnog), na početku 4.razreda bila sam svjesna svog (ne)znanja. Moju guzicu su spasile pripreme u auxiliji i punopuno rada, truda i sjedenja na istoj. Ako još nekog nešto zanima, feel free to ask (želim se osjećat korisno bez da učim anatomiju)
 3. Laurus

  Fizika

  @Maria Potter pliz kad nađeš stavi u grupu brucoši
 4. Kakvi su vam dojmovi vezani uz novu knjigu? Jel ju netko možda skenirao?
 5. Pozdrav ekipa! Zanima me kakva su vaša iskustva s izbornim predmetima na 1.godini u Zg? Imate li kakve preporuke: koji su lakši/teži, na koje se baš (ne) mora redovito dolaziti ili se mogu odraditi "u komadu"? Svaka info je dobrodošla:)
 6. Bokić! Moj profil je nestao skupa za starim sučeljem perpetuuma pa otvaram novi, ove godine ne kao maturantica, već kao studentica 1.godine na MefZg :)
 7. Bokić!

  Moj profil je nestao skupa za starim sučeljem perpetuuma pa otvaram novi, ove godine ne kao maturantica, već kao studentica 1.godine na MefZg :)

   

   

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.