Jump to content

Quel

Members +
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Quel last won the day on May 24

Quel had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Može li mi netko, pls, objasniti cijeli postupak sa nadoknadom tjelesnog. Kada su te nadoknade, na ljeto ili jesen?
 2. Quel

  Kupujem Nettera

  Kupujem Netterov atlas 🙂
 3. Ljudi, jel netko možda kupovao novog Jalšu?
 4. Izbacili su raspored usmenih i pismenih u međuvremenu. Ovi koji su kolokvirali raspoređeni su na dva dana. Što misliš znači li to da neće tada ove koji polože pismeni?
 5. Ljudi, je li usmeni iz fizike onima koji prođu pismeni isti dan ili tada na usmeni idu samo oni koji su kolokvirali?
 6. Ljudi, prijavila sam fiziku sada za prvi rok 14.01. , međutim nisam sigurna hoću li na kraju izaći ili ću odjaviti. Rok za odjavu je 11.01.,a praktični je 08.01.Zanima me mogu li izaći na praktični, a odjaviti ispit?
 7. Da ne znaš možda koliko puta treba doći na to pješačenje?
 8. Ljudi, zna li netko za ono pješačenje na Jarunu, trebamo li mi samo doći i da nas upiše pa ono kao lagana šetnja ili nas čeka da napravimo cijeli krug pa evidentira? Kako to ide?
 9. Kako se mi prijavljujemo za taj tjelesni npr ako hoćemo ići na one pješačke ture?
 10. Vjerojatno je tako i najbolje.Hvalaa ?
 11. Pozdrav ljudi ? Obavila sam pretpraksu u domu zdravlja u svom gradu.Međutim,jedan od dana imala sam priliku otići i u bolnicu gdje sam gledala par operacija u lokalnoj anesteziji.Zanima me kako da to sada formuliram u onom dnevniku.Mislila sam da mi potpiše doktorica obiteljske kod koje sam bila,a da pored tog jednog dana potpis stavi doktor kod kojeg sam bila na odjelu.Što mislite trebam li to napisati ili da jednostavno taj jedan dan ne pišem jer ipak nije ista institucija?
 12. Dnevnik pretprakse pišemo na onaj list koji smo dobili na upisu tj. na one linije,a gdje pišemo zapažanja?Hvala unaprijed
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.