Jump to content

Munja Zgb

Members +
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Munja Zgb last won the day on February 5

Munja Zgb had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kako je najbolje uciti infekte ? Prvo sindromi pa uzrocnici ili uzrocnici pa sindromi ? Je li skripta dovoljna ? I koja je skripta najbolja ? Please help 😢
 2. Moze neki savjet za ovu fiziku ? Organski ju ne podnosim i ne znam kako da to polozim ? i ako zna netko kakva je radio na merkuru ?
 3. Evo rok 18.1.2019. hvala svima koji pomogli nadopuniti interna .docx
 4. Nota bene zbog ovakvog “svađanja” je li 12 tjedena ili 15 ili godina i jesmo u kurcu. Nikad se ne drzimo zajedno i ne radimo za ZAJEDNIČKO dobro. Poanta je da je puno previse nastave koje 98% buducih lijecnika NIKAD nece trebati, jebe se meni sto je Sokrat mislio i rekao-sorry not sorry, a UOPCE NEMA prakticnih vjestina. Obavezna dezurstva na internoj- dam ruku u vatru ako ih je 15% odradilo makar pola satnice, a znat ce kukat kako nas nitko nije spremio za “stvarni” zivot. Tako da je dio odgovornosti i na nama. Mi niti znamo svoja prava, niti nas je briga do onog trenutka dok nije prekasno- pa kud koji mili moji. Da bismo nesto i dobili i pomaknuli moramo nesto kao kolektiv i poduzeti, dogovoriti i sa zajednickim ciljem ici dekanu/predsjedniku/ministru/premijeru. Jer kad se stvori kriticna masa i kad se na necemu intenzivno radi promjena je neizbjezna.
 5. Mislim da je boljka svih predmeta sto je fokus na detaljima, rijetkim bolestima i pizdarijama. Crtanje aminokiselina ? Skrece li aretrija nakon 2cm ili 4 cm lijevo ili desno ? Fizika na 4.godini ? Interna-kolika je ucestalost hepatitisa B nakon transfuzije ? prastara knjiga iz TNZ-a ? Izdrkavanje raznih profesora sa svojim podrucjem interesa jer drugo ne poznaje ? I onda imas studente koji ne znaju sto je suma ,a sto stablo i gdje se suma uopce nalazi. A da ne spominjem kronicni manjak KVALITETNE prakse, a ne propedeutika gdje ni demos ne zna bas dobro, profesor ni ne zna da ti drzi nastavu i onda snađi se druže, a njemu/njome plaća ide.
 6. Cemu ovaj predmet ? Hahahh hvala onima koji su zapamtili i rijesili pitanja ?
 7. Ima li netko slucajno rijesena pitanja 2017 i 2018. dvoumimo se frendica i ja pa bismo htjele usporediti. ?
 8. Prodajem originalnu knjizicu za izborni predmet tjelesne tekucine i edemi 20kn.
 9. Munja Zgb

  Patofiziologija

  Prodajem zadatke za seminare, knjiga druga i colour atlas of pathophisiology Thieme.
 10. Munja Zgb

  Histologija

  Uz to dajem rijesenu bazu, i sve skripte plus one iz embriologije.
 11. Munja Zgb

  Histologija

  Prodajem udzbenik iz histologije, podvucen markerom. 130kn
 12. Prodajem rjesenu vjezbenicu iz patofize i zadatke za problemeske seminare, oboje 150kn
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.