Jump to content

lupita

Members +
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lupita last won the day on April 11

lupita had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

126 profile views
 1. Bok! Prije je bilo pravilo da se na Mef u Zg moze prebaciti nakon 2.godine studiranja zbog razlike u predmetima. Zanima me jel doslo do neke promjene, jel se moze sada prebacit nakon 1.godine uz uvjet da se izvrsi nadoknada tih predmeta uz ostale redovne predmete na 2.godini?
 2. lupita

  Fizika

  Imas to vec objavljeno na forumu. Ne sjecam se gdje tocno al sam vidila neki dan, pod temom "Biofizika" ili samo "fizika".. potrazi, sigurno ces pronaci ?
 3. bok! pišem za sve one koji misle da nisu dovoljno dobri da upadnu na mef, kojima se govori da neće uspjeti. Istina, trebali smo učiti više u srednjoj, ali što ću kad sam taj poziv za medicinu osjetila tek krajem 4.razreda. Dođeš u situaciju di ti je prosjek 3.9.,ne upadneš na jedan prijemni, pa na drugi i tako redom. i onda se odlučiš na pauziranje godine. Treba nadoknaditi svo to gradivo koje su ostali radili kroz 4 godine a ti ih trebaš sklepat u par mjeseci. Ali ne ideš u školu, imaš više vremena nego ostali. Rad, rad i rad. Odricanje i puno muke. Ali kad svoje ime vidiš na listi, na onoj listi za koju su ti govorili da nikad nećeš upast.... Ljudi moji, euforija, plakanje jedno 3 sata u komadu, telefonski pozivi rodbini i frendovima i onda opet plakanje. i u tom trenutku zaboraviš na svu muku koju si podnio za taj mef, jer ove godine znaš da si spreman i da se snovi ostvaruju. jer na kraju krajeva tko vam može reći da nešto ne možete?? nitko. samo naprijed, držim fige svima za iduću godinu, ne odustajte, rad se isplati. Ako nekome trebaju još neki detaljniji savjeti tipa literatura, instrukcije, kolko se vremenski učilo i ti fazoni, slobodno šaljite, na raspolaganju sam! ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.