Jump to content

Vita

Members +
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vita

 • Birthday October 17

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zdravo, kolegice :-) A čuj, prijemni koji sam ja radio prosle godine je bio jako tezak, iako sam bio grupa A. Grupa C je za klasu teza, tako da to je prva mana sto se tice prijemnog - nije ispit standardizovan. Npr, ove godine bilo pitanje da se zaokruzi sta je humerus. Ja sam spremao samo po informatorima; presao sam tuzlanski iz 2014, i sarajevske unazad 3 godine. Ne znam jesi li (pretpostavljam da jesi) u grupi koju vodi MEDICUS, ali tu je bio link sa informatorima iz Srbije (Nis, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) i meni su bila 2-3 pitanja iz biologije iz tih informatora. Tako da, moj ti je savjet da ucis te informatore, poslat cu ti link ako nemas, i ono sto ti je nejasno, dopuni sa gimnazijalskom literaturom. Do prijemnog, ako sad krenes. moces 3x sve preci.
 2. Vita

  UNTZ :-)

  Pozdravljam sve (buduće) kolegice i kolege! Podržavam rad i upornost na održavanju stranice, svaka čast! Čekajući oktobar, ?️
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.