Jump to content

darkoc24

Members +
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

darkoc24 last won the day on October 14 2018

darkoc24 had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PATOFIZIOLOGIJA Zadaci za problemske seminare, u dobrom stanju, original, podcrtavano, 90 kn Nova skripta za usmeni iz 2018, u odličnom stanju, nepodcrtavana, 80 kn Skripta za usmeni od prijašnjih generacija, podcrtavana i nadopunjavana bilješkama, 30 kn 2 riješene radne bilježnice, zajedno 80 kn PATOLOGIJA Priručnik za pripremu ispita, kopiran, nepodcrtavan, 100 kn 2 atlasa iz patologije, zajedno 50 kn MIKROBIOLOGIJA Medicinska mikrobiologija, Smilja Kalenić i suradnici, u odličnom stanju, podcrtavana, 100 kn Ak nekome treba, jeftino dajem knjigu iz psihološke, 30 kn Zainteresirani inbox ili poruka na 091 9007 599
 2. Ja sam bil na Uzročnicima zoonoza i Mikrobiologiji sepse. Uzročnici zoonoza: imate na Štamparu 2x tjedno, može se izostati 1 ili 2 puta, ne sjećam se točno, nastava se sastoji od toga da profesori drže prezentacije, a vas boli briga, na kraju se piše test koji svi uredno međusobno prepisuju. Meni jedan od boljih izbornih Mikrobiologija sepse: više-manje ista stvar kak i zoonoze, sam kaj imate na Rebru u onoj beloj zgradi. Piše se test za koji budete imali nekakvu skriptu, knjižicu, kaj god je to bilo, ali sam test nije važan jer se isto moglo prepisivati. Kaj se tiče vremena, mislim da mi nismo nijedanput bili duže od sat i pol (vredi za obadva predmeta) i možete se dogovarati oko termina održavanja (isto za obadva predmeta) Long story short, ak vam se dopadaju izborni na kojima se od vas ne očekuje sudjelovanje, ovo je prava stvar. Samo si ponesite nekaj za zabavu (npr. prepisivanje radne bilježnice iz patofize)
 3. Bok, ima neko neki savjet u vezi izbornih za 3. godinu, kaj je ok, kaj nije ok i takve stvari? Hvala na odgovoru.
 4. Ne moraš nikaj učiti, esej napišeš doma.
 5. Niš posebno, imate ga na Štamparu, dojdete tam, morate posuditi nekakvu knjigu, onda morate iz nje čitati ko da ste u osnovnoj, onda vam tam nekaj pričaju, i na kraju morate napisati nekakvi esej. Onak, jedan od najbezbolnijih izbornih.
 6. Još bi ti preporučil da prehodaš celu rundu zato kaj Straža ponekad zna biti đubre pa te pričeka na pol puta i onda te tam evidentira.
 7. Na prvoj godini 10 puta, na drugoj 8 puta, ak se dobro sećam.
 8. Moraš napraviti celu rundu pa te on na kraju evidentira.
 9. Ovak, ja bi ti rekel da napišeš samo za dom zdravlja, bez bolnice, da si ne kompliciraš bez razloga, zato kaj ti tu pretpraksu ionako niko ne bu čital niti bu itko obraćal neku velku pažnju na to. Njima je samo važno da ti to obaviš, a živo im se fućka di si ti to obavljala.
 10. 1. TNZ: Judaš i Kostović: Temelji neuroznanosti, kopiran i podcrtavan, 100 kn Fotografski atlas neuroanatomije, u odličnom stanju, nepodcrtavan, 75 kn Besplatno dajem isprintane i uvezane prezentacije s LMSa 2. Histologija i embriologija: Junqueirin udžbenik, u dobrom stanju, podcrtavan, 100 kn Langmannova embriologija, kopirana, u relativno dobrom stanju 75 kn Atlasi preparata, prvi i drugi dio, u dobrom stanju i još neki materijali iz embriologije, sve skupa 40 kn 3. Imunologija: Stari udžbenik od Andreisa i ekipe plus još isprintane i uvezene prezentacije s LMSa, sve skupa 100 kn Boranić: Zbirka zadataka iz imunologije, u odličnom stanju, 40 kn 4. MKBK: Harperova ilustrirana biokemija, u odličnom stanju, podcrtavana, 200 kn Dvije skripte, jedna za usmeni, jedna recimo za ponavljanje prije kolokvija plus isprintane i uvezene prezentacije s LMSa, sve skupa 40 kn Precrtano prodano
 11. Pozdrav svima, student sam druge godine medicine u Zagrebu. Perpetuum je zakon, fala vam kaj ste ga ponovo pokrenuli.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.