Jump to content

marta614

Members +
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

marta614 last won the day on August 26 2018

marta614 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

221 profile views
 1. Kupujem udzbenik za anatomiju-marušić Molim vas da se javite,ako netko ima jer je hitno ?
 2. Prodajem Algebrine knjige za maturu iz biologije,fizike i kemije. Ako ste u Splitu,možemo se negdje sastati inače šaljem poštom. ?
 3. marta614

  MefSt

  Netko od starijih studenata s mefst-a? Imam par pitanja
 4. Pozdrav. Prodajem sve skripte,knjige i materijale koje sam koristila za prijemni na medicinu u Zagrebu,ali naravno koristila sam ih i za državnu maturu. Imam tri algebrine knjige (izadnje je iz 2017) -fizika,kemija i biologija.One su potpuno nove i u njima nisu rješavani zadaci.Na kraju svake knjige nalazi se i dodatak za prijemni. Osim toga imam i knjigu s pitanjima od prethodnih prijemnih te isprintana pitanja koja su se pojavljivala na prijemnim-oko 800-1000 iz svakog predmeta s rješenjima. Uz to bih vam poslala i sve svoje isprintane skripte i razno razne papire.Meni su bili od pomoći,nadam se da će još nekome. ? Javite da se dogovorimo oko cijene.
 5. Pozdrav. Prodajem sve skripte,knjige i materijale koje sam koristila za prijemni na medicinu u Zagrebu,ali naravno koristila sam ih i za državnu maturu.Imam tri algebrine knjige (izadnje je iz 2017) -fizika,kemija i biologija.One su potpuno nove i u njima nisu rješavani zadaci.Na kraju svake knjige nalazi se i dodatak za prijemni.Osim toga imam i knjigu s pitanjima od prethodnih prijemnih te isprintana pitanja koja su se pojavljivala na prijemnim-oko 800-1000 iz svakog predmeta s rješenjima,kao i isprintane trinomove skripte iz kemije,biologije i fizike.Javite se da se dogovorimo oko cijene.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.