Jump to content

Simbelmyna

Members +
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Simbelmyna last won the day on September 12

Simbelmyna had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

About Simbelmyna

 • Birthday 06/23/1998

Recent Profile Visitors

474 profile views
 1. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  To ti je sve normalno. Samo imat super raspored i sve bu dobro. Malo je to tesko sto imate i misice i zivce zajedno iako je funkcionalno logicno.
 2. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  Super je, obicno odrzi malo ponavljanje u obliku prezentacije prije i ima najbolje fore. Nas je pitao tek na A3 izlazista kranijalnih zivaca na slikama bas.
 3. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  zaljubljen u anatomiju hahaha
 4. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  Kako vam se čini anatomija zasad? Čista znatiželja
 5. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  Mislis kako stoje u tijelu? Tj. je li lijeva ili desna kost u pitanju? Trebalo bi bit dovoljno...ne znam kakav vam je raspored, mi smo prvi tjedan imali kosti ruke, drugi noge i naravno sve dijelove kostiju koje su vam za prvu vježbu
 6. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  E i tip za ucenje strana na fibuli (vecina ima problema s tim) U kosturnici si uzmite fibulu i odite do onih kostura pa usporedite svoju sa ovom u tijelu kostura (odma ce vam bit sve jasno 3D)
 7. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  Ove kosti ekstremiteta da, ostalo gradivo ne (ako je takav raspored) Uz to da ce neki sigurno pitat okostavanje samo da vam svima podjeli 1 (osim ako su ocjene ukinute kako su rekli)
 8. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  Ma na kraju cak i da ne skupis dodes na 2 - 3 nadoknade i dobis potpis. Na kraju svi dobe potpis, a neki se nisu pojavili uopce tokom godine.
 9. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  Straža pošalje mail kad se održava pa onda samo dođeš tamo (stanica Staglišće pa taj ulaz na Jarun) Ima on papir svih studenata
 10. Simbelmyna

  Vodič: Anatomija

  Ma ja stvarno nisam htjela niti sam mislila umanjit vaznost embriologije ili proglasit da je to cijeli njen obujam. Pokusavala sam samo reci da te stvari su bile nama na popisu da trebamo znati i neki su pitali na seminarima i vjezbama, ne mogu tvrdit za usmeni jer mene nisu to pitali...i ono jedna je stvar razvoj mezenterija gdje ti to pojednostavi ucenje i razvoj oka/uha koji je tesko shvatljiv iz Waldija i ono nije mi pomoglo nimalo za anatomiju njih dvoje... Poanta je da mislim da traze neke stvari koje su nepotrebne
 11. Simbelmyna

  Vodič: Anatomija

  Preozbiljno me shvacas jer je receno u sali. Nisam mislila na razvoj mezenterija jer to olaksava ucenje anatomije (zbog odredenih nacela). To se odnosilo na razvoj oka i uha, onaj razvoj vezan za kosti glave gdje sam ucila kako okostavaju, skrzne lukove sam sve ucila itd.
 12. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  A oke onda, mi smo to radili na uvodnom koliko se sjecam
 13. Simbelmyna

  Brucoši 2018/2019

  Pricekaj uvodno jer se sustav mora obnovit za novu godinu
 14. Simbelmyna

  Vodič: Anatomija

  Slazem se to s ocjenama. Zato sam navela ,,za dobrice". Mene je motiviralo da ucim vise ako sam dobila losu ocjenu (znaci ne propitkivanje konkretnih pitanja koje pitaju nego bi sjela i zagrijala posteno stolac) Da, jedino mi je problem tih ocjena sta su mi ubile i zadnji tracak samopouzdanja Mozda da ukinu histologiju i embriologiju s obzirom da na anatomiji maltretiraju s tim stvarima (izuzev Jalsa)
 15. Simbelmyna

  Vodič: Anatomija

  Tuga i jad da smo bili pokusni kunići naših vrlih kolega (zna se na koga mislim) na demonstracijskim da bi na kraju zaključili da je budalaština Nadam se da će napokon netko naučit i tu limfu I daj da je novi udzbenik nečemu Malo tužno jedino ovo da se ukidaju ocjene jer te natjeravaju da učiš kontinuirano (ako si dobrica)
×

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.