Jump to content

justoneguy

Moderators
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

justoneguy last won the day on July 16

justoneguy had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

About justoneguy

 • Birthday 01/14/2000

Recent Profile Visitors

654 profile views
 1. Predpraksu mozes raditi u BiH (ja sam radio prosle godine i nije bilo nikakvih problema), ali su mi u referadi rekli da se na sljedecim godinama ne moze.
 2. Jel zna netko nesto o CroMSIC-u? Tipa kako se skupljaju bodovi i tako to... Svaka informacija dobrodosla. Hvala unaprijed xD
 3. U izvedbenom planu pise da se opravdani izostanci mogu nadoknaditi s drugom grupom ili kolokvirati, a neopravdani ne mogu i jos dobijes negativne bodove.
 4. Ono sto pise prirucnik je iz Platzera, a orijentacija na tijelu iz Waldeyera. Za ispitne stukture ne znam. EDIT: Sad vidim da za ispitne strukture pise Feneis, Pocket Atlas of Human Anatomy.
 5. Ako se ne prijavimo ni u jednu sportsku sekciju, samo dodjemo na prvi sat recimo stolnog tenisa na faks i tamo se prijavimo?
 6. Koliko ja znam trebas u sobu 207.
 7. Zna li netko jesu li u onom rasporedu izbornih predmeta navedeni svi moguci??? Nema nekih predmeta koji su navedeni u izbornim predmetima u onim izvedbenim planovima, izmedju ostalih oba koja sam mislio uzeti ?
 8. Jeste li mislili nositi danas ista? Osim kisobrana naravno ?
 9. Jeste, ali tek maloprije, prije nije htjelo. Kad si probala zadnji put?
 10. https://lms.mef.hr/e-ucenje/2018-2019/
 11. I meni isto, mozda nam trebaju staviti sliku???
 12. Jedno malo glupo pitanje... Za mjesto i drzavu stavljamo mjesto prebivalista, jelde?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.