Jump to content

justoneguy

Moderators
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

justoneguy last won the day on October 25 2018

justoneguy had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About justoneguy

 • Birthday 01/14/2000

Recent Profile Visitors

498 profile views
 1. Jel zna netko nesto o CroMSIC-u? Tipa kako se skupljaju bodovi i tako to... Svaka informacija dobrodosla. Hvala unaprijed xD
 2. U izvedbenom planu pise da se opravdani izostanci mogu nadoknaditi s drugom grupom ili kolokvirati, a neopravdani ne mogu i jos dobijes negativne bodove.
 3. Ono sto pise prirucnik je iz Platzera, a orijentacija na tijelu iz Waldeyera. Za ispitne stukture ne znam. EDIT: Sad vidim da za ispitne strukture pise Feneis, Pocket Atlas of Human Anatomy.
 4. Ako se ne prijavimo ni u jednu sportsku sekciju, samo dodjemo na prvi sat recimo stolnog tenisa na faks i tamo se prijavimo?
 5. Koliko ja znam trebas u sobu 207.
 6. Zna li netko jesu li u onom rasporedu izbornih predmeta navedeni svi moguci??? Nema nekih predmeta koji su navedeni u izbornim predmetima u onim izvedbenim planovima, izmedju ostalih oba koja sam mislio uzeti ?
 7. Jeste li mislili nositi danas ista? Osim kisobrana naravno ?
 8. Jeste, ali tek maloprije, prije nije htjelo. Kad si probala zadnji put?
 9. https://lms.mef.hr/e-ucenje/2018-2019/
 10. I meni isto, mozda nam trebaju staviti sliku???
 11. Jedno malo glupo pitanje... Za mjesto i drzavu stavljamo mjesto prebivalista, jelde?
 12. Poslali su nam email da ce na STUDMEF-u objaviti sta sve trebamo uraditi prije predavanja o LMS-u, a tamo su napisali da se trebamo prijaviti danas, upisati neke podatke i poslati poruku nekom koordinatoru.
 13. Je li se itko prijavljivao na LMS? Kad ga otvorim pise mi 2017/2018 godina, ali kad promijenim godine u linku pise 2018/2019 pa nezz bi li se tako prijavio tako ili mi je mozda bolje pricekati jos malo??
 14. Pitanja se ne objavljuju javno tako da se do njih nikako ne moze doci. Ovdje mozes pronaci neka pitanja kojih smo se sjetili od ove godine. Po mom osobnom misljenju, fizika je bila puno teza nego lani, kemija je isto bila teza, a biologija otprilike ista. Nije bilo zadataka koji se ne mogu rijesiti, ali iz fizike su bili izrazito vremenski zahtjevni.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.