Jump to content

temp

Moderators
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

temp last won the day on September 20

temp had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About temp

 • Birthday 01/14/2000

Recent Profile Visitors

809 profile views
 1. Idu, taj kao veliki turnus traje 11 tjedana, ali imunologija traje samo prvih pet pa je onda ispit (ima i pauze malo prije). Nakon toga ide samo TNZ, a kolokvij neuroanatomije je tjedan nakon ispita iz imuno.
 2. Iz zbirke "Zadatci za upis na Medicinski fakultet Sveucilista u Zagrebu" iz 2018.
 3. Na uvodnom je sastanku Banovac rekao da ce se placati samo sekcije za a2 i a3 koje ce biti u drugom semestru (od ove godine sekcije idu iza svakog kolokvija sustavne anatomije), a najvise do 40 sati nastave. Cini mi se da je rekao da ce isplata biti na kraju godine.
 4. Mislim da su ove godine bili ovi: Anorganske tvari u biološkim procesima Bioprognoza i zdravlje Čovjek i okoliš Elementi naracije o medicini i u medicini Epidemiologija, simptomatologija i prva pomoć kod otrovanja otrovnim morskim životinjama i životinjama otrovnicama Gospodin Horvat ide doktoru Kako primijeniti Hipokratovu zakletvu Liječnici i njihovi suradnici Palijativna skrb i rehabilitacija onkološkog bolesnika Specifične značajke rada primarnog liječnika Žaštita zdravlja mladih Živčani signal u odabranim bolestima prijenosa signala Ove smo godine birali nekad na početku preko interneta, a mislim da se lista formira preko rang liste za upis ili ranga na prijemnom. Prošle smo godine mi birali 2 izborna, a od ove godine bit će samo jedan.
 5. Od sljedece godine idu i tnz i imunologija zajedno, samo je mkbk2 samostalan turnus Imas shemu svih godina na lms-u pod referada sve studijske godine
 6. Anatomija Waldeyer - 200kn Marušić - 150kn Platzer 1 - 150kn Sve tri knjige su originali bez tragova korištenja. Biologija Cooper (kopiran) + velika skripta (podcrtavana) + Biološke osnove suvremene medicine (kopirano) - 80kn Fizika Skripta + praktikum - 40kn MKBK1 Organska kemija + Fizikalna kemija - 40kn Zbirka zadataka iz kemije - Burger (original) - 40kn Uz nešto kupljeno poklanjam: Udžbenik iz socijalne medicine (kopiran) Skripta za usmeni iz mkbk1
 7. Predpraksu mozes raditi u BiH (ja sam radio prosle godine i nije bilo nikakvih problema), ali su mi u referadi rekli da se na sljedecim godinama ne moze.
 8. Jel zna netko nesto o CroMSIC-u? Tipa kako se skupljaju bodovi i tako to... Svaka informacija dobrodosla. Hvala unaprijed xD
 9. U izvedbenom planu pise da se opravdani izostanci mogu nadoknaditi s drugom grupom ili kolokvirati, a neopravdani ne mogu i jos dobijes negativne bodove.
 10. Ono sto pise prirucnik je iz Platzera, a orijentacija na tijelu iz Waldeyera. Za ispitne stukture ne znam. EDIT: Sad vidim da za ispitne strukture pise Feneis, Pocket Atlas of Human Anatomy.
 11. Ako se ne prijavimo ni u jednu sportsku sekciju, samo dodjemo na prvi sat recimo stolnog tenisa na faks i tamo se prijavimo?
 12. Koliko ja znam trebas u sobu 207.
 13. Zna li netko jesu li u onom rasporedu izbornih predmeta navedeni svi moguci??? Nema nekih predmeta koji su navedeni u izbornim predmetima u onim izvedbenim planovima, izmedju ostalih oba koja sam mislio uzeti ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.