Jump to content
Sign in to follow this  
tusamsamozbogupdatea

Napravio sam racun samo zato da skinem uptodate

Recommended Posts

Rekoh u naslovu, ovdje sam samo zbog update-a iz 2018 godine. Što da kažem o sebi? Interesi su mi skidanje uptodate-a sa stranica i čitanje uptodate-a. Ostali hobiji: razmatranje je li cijena uptodate-a previsoka za naše prilike i zašto se uptodate ne može slati mailom. Inače, uptodate mi je pomogao na stažu jer ga je bolnica imala besplatno. Načuo sam da svi u Norveškoj imaju besplatan uptodate kao stanovnici Norveške, ali nisam uspio osposobiti proxy jer se proxy plaća, ali ipak manje od uptodate-a. Nadam se da će na ovoj stranici biti i uptodate iz 2019 godine pa da i njega mogu skinuti kad za to dođe vrijeme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za taj proxy proći trebaš se registrirati s bilo kojim norveškim IP-om (radi i Hola) na web stranici norveške nacionalne knjižnice, onda stranicu te knjižnice otvoriti i Uptodate ili recimo BMJ best practice, nude oboje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.