Jump to content
luka

Brucoši 2019./2020.

Recommended Posts

Bok, ja sam zadovoljna jer upadam hahah.. Pitanje, jeste li vi gledali domove?  Svi osim jednog mi se cine jako daleko, ne znam gdje inace budu studenti mefa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nisam ali, naravno, planiram sto blize! Mozda je pametno pitat starije studente..iako, u domove cemo dolazit samo spavat haha

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
20 hours ago, luka said:

Jeste se vec raspitivali sta za literaturu, knjige i sve to haha?

Upotrijebio bih izjavu jedne forumašice od prije XY godina: "NI SLUČAJNO!" Ljeto služi da se odmoriš. Skupljaj tu energiju, trebat će ti. Imat ćete vremena za nabavit si knjige.

15 hours ago, luka-3 said:

Hej, ja sam malo gledao po forumu pitao ekipu koja studira i svi hvale Nettera i Krmpoticku

Anatomiju ionako imate sad novu knjigu. Nemojte si radit Sizifov posao pa učiti iz 7 knjiga (da, u svakoj piše malo drukčije, dovoljno da te zbuni). Netter je na engleskom, btw. koji se od latinskog razlikuje po manjku nastavka -us, ali ako ste upisali već faks niste valjda mutavi da ne znate da je muscle i musculus jedno te isto, ili ne daj bože gaster i stomach, ren i kidney. Najjeftiniji je, meni osobno najljepši i od svega jedina knjiga koju sam si zadržao dosad.

17 hours ago, petra258 said:

Mislim da su rekli da je Sava idealna za sve osim ucenja, Cvjetni je mirniji, ali isto nije blizu ahaha

Na kraju ti bude tak nebitno di si. Ja sam u pripizdini na istoku pa eto, išao sam, a znam ljude koji su išli svaki dan iz Samobora ili Zeline, i nijednom ih nisam čuo da se žale. Plus, imaš i Lašćinu koja je dosta blizu (ne znam kako je tamo, to se raspitaj). Žalio sam se hrpu puta na te Schlosserove i Webberove i Vončininu kaj su mi daleko i kaj je teško popeti se gore, ali onda mi je na 3. većina nastave bila na Rebru i u Dubravi pa sam se preporodio. Don't worry. Vi kaj ste dalje ćete imati samo bolje navike dizanja ujutro u 6, umjesto ekipe koja će se dizat u pol' 8.

Edited by diazepamium
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za ekipu koja pita za knjige. 

Novi udžbenik Duale Reihe, i ja bi osobno preporučio Gilroya zato što su u Duale i u Gilroyu prikazi istog izdavača, odnosno u istom su stilu. Ali u Duale su puno manje slike zbog formatiranja pa znaju bit nekoristive. Otvoriš si tu istu u Gilroyu i deri. Tko želi, prvi Platzer je super, ostale ne preporučam uopće. 

Za topografiju Jalšovec bog otac. 

Još kad smo kod tog, uzmite si Coopera za biologiji ako ga nađete, od ove godine dobro dođe. Ostalo sve se da posudit ak zatreba. 

Saznajte kad je book market (prvi tjedan početka ak se ne varam), tamo se daju ulovit super stvari. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/10/2019 at 11:42 PM, petra258 said:

Mislim da su rekli da je Sava idealna za sve osim ucenja, Cvjetni je mirniji, ali isto nije blizu ahaha

Buduci da ste brucosi gotovo nemoguce vam je dobit cvjetno. Tako da sam ja ove godine zavrsio na savi i mogu reci da sam zadovoljan. Na faksu imas 3 prostorije u sklopu knjiznice, na savi imas u svakom paviljonu ucionicu gdje se redovno uci i mir ti je, jos k tome radi klima u ove vruce dane ispitnih rokova. Samo sto moras racunati da imas skoro sat vremena do faksa, ali naviknes se. Kako ostalima, tako i tebi. Najvise studenata mefa ti je na savi i lascini.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.